Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Завдання для всіх груп на період карантину.

Майстер виробничого навчання: Тимошенко Людмила Григорівна.

Телефон для надсилання відповідей: 0956627496.

Книга Доцяк В С. «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Група № 25, завдання на 22.04.-24.04.2020

Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Тема: «Технологія приготування тіста та виробів з нього».

Тема уроку: «Технологія приготування багатопропорційних виробів з дріжджового тіста. Технологія приготування піци різних видів. Вихід, вимоги до якості.

Д/з: опрацювати с.298-303. Скласти таблицю температурних режимів випікання виробів з дріжджового тіста. Скласти технологічні карти на вироби з дріжджового тіста:

а) завиванець з маком;

б) млинці з гречаного борошна.

 

Група №25, завдання на 13.04.-17.04.2020

Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Тема: «Технологія приготування тіста та виробів з нього».

Тема уроку: «Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього. Вихід, вимоги до якості. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього. Недоліки тіста, що виникають внаслідок неправильного режиму».

Д/з: опрацювати с.293-303. Скласти технологічну схему приготування дріжджового тіста опарним способом. Скласти технологічну карту приготування ватрушки.

 

Група №25, завдання з 06.04. по 10.04.2020

Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Тема: «Технологія приготування солодких страв та напоїв».

Тема уроків: «ЛПР з теми: «Технологія приготування холодних та гарячих солодких страв»».

Д/з: у зошитах з ЛПР виконати самостійно завдання з лабораторного практикуму з предмету «Технологія приготування їжі та організація виробництва».

 

Тема: «Технологія приготування тіста та виробів з нього».

Тема уроку: «Загальна характеристика розпушувачів, їх використання, загальні вимоги до якості. Технологія приготування фаршів. Вимоги до якості, використання».

Д/з: опрацювати с.456-458, 473-476. Скласти таблицю: «Використання фаршів». Описати підготовку сировини для замішування тіста».

Група № 25, завдання з 30.03.2020 по 03.04.2020

Тема: «Технологія приготування солодких страв та напоїв» §6, §7, §8.

Скласти технологічні карти на страви: «Яблука по-київськи», «Яблука з горіхами». Підготувати презентацію: «Гарячі напої: чай та кава, історія походження».
Скласти таблицю: Варіанти подавання кави по-східному».

Група № 25, завдання з 23 по 30 березня 2020 року

Тема: «Технологія приготування солодких страв і напоїв»

Дистанційне завдання:

  1. § 1, стор. 261 – 262.
  2. § 2, стор. 262 – 269.
  3. § 3, стор. 269 – 271.
  4. § 4, стор. 271 – 272.
  5. § 5, стор. 272 – 274.
  6. § 6, стор. 274 – 275.
  1. Скласти таблицю: «Загальна характеристика сировини для приготування солодких страв».
  2. Скласти технологічні карти приготування: узвар із сухофруктів, яблук з сиропом, кисіль із свіжих фруктів, желе з молока.
  3. Підготувати презентацію «Гарячі солодкі страви».

Група № 25, завдання з 16 по 23 березня 2020 року

Тема:Технологія приготування холодних страв та закусок»

Домашнє завдання:Лабораторний практикум з предмета «Технологія приготування їжі та організація виробництва»,с.253-266. Підготувати презентацію на тему: «Сучасне оформлення салатів та вінегретів».