Предмет: Технологія приготування їжі з основами товарознавства.

Майстер виробничого навчання: Тимошенко Людмила Григорівна.

Телефон для надсилання відповідей: 0956627496.

Книга Доцяк В С. «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»


 

Група № 15, завдання з 30.03.2020 по 03.04.2020

Предмет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Д/З. Тема: «Приготування прісного тіста та виробів з нього».

§ 2. Скласти таблицю загальних правил варіння та подавання вареників. Скласти технологічну карту на страву: «Локшина домашня».

 

Група № 15, завдання з 23 по 30 березня 2020 року

Тема: «Вироби з прісного тіста»

Дистанційне завдання: 

Книга Доцяк В С. «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

 1. §1, стор. 126 – 128

2. § 2, стор. 128 – 134.

  1. Скласти таблицю видів, сортів пшеничного борошна.
  2. Скласти таблицю способів формування вареників.
  3. Підготувати презентацію «Страви з прісного тіста»

 

Група № 15, завдання з 16 по 23 березня 2020 року

Тема:Технологія приготування страв та овочів.

§ 6 Страви та гарніри з запечених овочів,с.125-126.

ЛПР по темі «Технологія приготування страв з овочів»

Домашнє завдання. Лабораторний практикум з предмета «Технологія приготування їжі та організація виробництва»,с.202-210. Скласти технологічні карти та схеми приготування слідуючих  страв :

Овочі, припущені в молочному соусі;

Капуста, запечена з грибами.