Головна » 2017 » Лютий » 28 » Відкритий урок з виробничого навчання в групі №15
15:42
Відкритий урок з виробничого навчання в групі №15

24.02.2017 Галич Світлана Іванівна, майстер в/н провела відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар» з теми «Приготування відварних, припущених страв та гарнірів з овочів».

Урок проведений у формі кулінарної подорожі в країну страв із овочів.

Учні 15 групи були поділені на 3 підгрупи. Група «Історики» досліджувала історії походження картоплі, капусти, моркви їх харчову цінність, історії страв і гарнірів з варених овочів. Група «Кулінари» здійснювали пошук інформації з різних джерел про асортимент страв і гарнірів з овочів, оформлення та правил подачі.

Група «Технологи» з’ясовувала особливості та тонкощі технологій приготування страв та гарнірів з варених і припущених овочів.

На уроці прозвучало багато корисних порад щодо приготування відварених, припущених страв та гарнірів з овочів. Розглянуті можливі дефекти при приготування страв та шляхи їх попередження. Учні формували навички обточення картоплі бочечками, нарізання часточками на пюре, готували картопляне пюре, картопляні галушки, моркву припущену в молоці. Продемонстрували вміння з оформлення та подачі страв.

І учні, і присутні на уроці гості ще раз впевнились в тому, що «Кухарська справа – не ремесло, а мистецтво!»

Переглядів: 32 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]